Gigi Becali: "Nu voi citi materialul de urmărire penală! Eu ştiu ce am făcut!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali: "Nu voi citi materialul de urmărire penală! Eu ştiu ce am făcut!"
Gigi Becali: "Nu voi citi materialul de urmărire penală! Eu ştiu ce am făcut!"

Gigi Becali a declarat, luni, la Parchetul General, că nu va citi materialul de urmărire penală, pentru că el ştie cel mai bine ce a făcut şi că nu este vinovat, având în vedere că i-a tratat bine pe hoţii maşinii sale.

De asemenea, europarlamentarul a spus că nu i se pare normal să i se aducă la cunoştinţă materialul de urmărire penală înainte de a fi soluţionată plângerea făcută de el împotriva procurorilor de la Parchetul de lângă Tribunalul Bucureşti şi înainte să primească un răspuns cu privire la confruntarea cu hoţii cerută de finanţatatorul Stelei.

Mai citiţi şi:


Becali s-a arătat nemulţumit şi pentru că hoţii maşinii sale, pe care i-ar fi sechestrat, nu au fost încă odată audiaţi de procurori, el susţinând că va scrie toate aceste observaţii procurorului care se ocupă de cazul său.

Gigi Becali s-a prezentat, luni, la Parchetul General, pentru a i se aduce la cunoştinţă materialul de urmărire penală în dosarul sechestrării hoţilor maşinii sale, au declarat surse judiciare pentru NewsIn.

Becali este ultima persoană învininuită în acest dosar căreia trebuie să i se prezinte materialul de urmărire penală, restul prezentându-se deja la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Finanţatorul Stelei a ajuns la Parchet cu întârziere, după ce a fost la Judecătoria Sectorului 1, unde a avut loc, luni, primul termen al procesului în care el este parte vătămată. Şapte persoane, implicate în furtul unor maşini de lux, printre care se afla şi cea a finanţatorului Stelei, Gigi Becali, au fost trimise în judecată pe 24 septembrie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus declinarea dosarului privind sechestrarea presupuşilor hoţi ai maşinii lui Gigi Becali la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, din cauză că patronul Stelei este europarlamentar. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, pe 26 iunie, recursul lui Gigi Becali împotriva sentinţei Judecătoriei Sectorului 1 şi au decis că acesta poate părăsi ţara.

Becali a fost eliberat din arest preventiv prin decizia Tribunalului Bucureşti din 16 aprilie, fiindu-i impuse, însă, mai multe interdicţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite