Gigi Becali s-a prezentat la IPJ Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a venit astăzi la sediul IPJ Ilfov, pentru a i se stabili programul vizitelor la Poliţie, pe care trebuie să le efectueze ca urmare a diciziei instanţei de eliberare sub control judiciar.

Potrivit unor oficiali ai Poliţiei, Gigi Becali ar urma să se prezinte, cel mai probabil, în zilele de marţi şi vineri la sediul Inspectoratului, mai precis la Serviciul de Investigaţii Criminale. De asemenea, patronul stelist ar putea să se prezinte doar o singură dată pe săptămână.

Lui Gigi Becali i s-au fixat mai multe interdicţii, precum cea de a nu părăsi judeţul Ilfov şi Bucureştiul fără încuviinţarea instanţei.

Becali trebuie să se prezinte la Poliţie ori de câte ori i se cere

Mai mult, Becali nu are voie, potrivit instanţei, să ia legătura într-un fel sau altul cu celelalte părţi din dosar şi nici să îşi schimbe domiciliul fără încuviinţarea instanţei. De asemenea, are obligaţia de a se prezenta la poliţie pentru verificări ori de câte ori i se cere.

Tribunalul Bucureşti i-a admis lui Gigi Becali, vineri, 17 aprilie, recursul împotriva respingerii cererii de eliberare judecată, cu o zi înainte, de Judecătoria Sectorului 1.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite