Gigi Becali şi-a împrumutat cunoscuţii cu peste 52 de milioane de euro / Vezi aici declaraţia de avere a omului de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină criză financiară, omul de afaceri şi totodată patron al clubului de fotbal Steaua Bucureşti, Gigi Becali, îşi permite să-şi împrumute rudele şi prietenii cu zeci de milioane de euro.

Deşi multă lume îl plângea pe Gigi Becali că a rămas fără lichidităţi, singura lui avere fiind terenurile pe care le deţine, iată că patronul clubului Steaua le-a dat peste nas tuturor cârcotaşilor.

Conform ultimei declaraţii de avere a lui Becali, afacerile cu terenuri nu i-au mers foarte bine în ultimul timp, el reuşind să vândă, în ultimele 12 luni, un singur teren, tranzacţie în urma căreia a luat însă o sumă frumoasă de bani, aproape 10 milioane de euro. Terenul vândut se află aproape de şoseaua Pipera, iar cumpărătorul a fost firma Portland Trust, care i-a oferit europarlamentarului, în schimbul terenului, suma de 9.332.400 euro.

Vezi aici declaraţia de avere a lui Gigi Becali

Pe lângă acest teren, omul de afaceri mai deţine şi alte câteva sute de hectare, în Voluntari, Bucureşti, Brăila şi Piteşti. Mai mult, Gigi Becali are şi o colecţie impresionantă de bijuterii şi ceasuri, valoarea acestora ridicându-se la 300.000 de euro, dar şi mai multe autoturisme de lux.

Bunuri Gigi Becali

Europarlamentarul a dovedit că este şi mână largă, împrumutându-şi apropiaţii cu milioane de euro. Astfel, Becali i-a ajutat cu bani pe Viorel Tudorache (2.6 milioane de euro), Horia Culcescu (18 milioane de euro), Costel Bucur (5.3 milioane de euro), Teia Sponte (3 milioane de euro), Gheorghe Goga (800.000 de euro), Vasile Geambazi (18 milioane de euro), Aurelian Constantin (un milion de euro), dar şi pe unele rude de gradul al II-lea (4 milioane de euro). În plus, omul de afaceri a împrumutat Steaua cu suma de 62.355.000 de lei (aproximativ 14 milioane de euro).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite