Ghiveci politic la un concurs gastronomic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Varadinum Expo i-au invitat sâmbătă pe politicienii locali la cratiţă, la un concurs de gătit la Târgul Gastronomic.  În competiţie s-au înscris patru echipe: PNL,

Organizatorii Varadinum Expo i-au invitat sâmbătă pe politicienii locali la cratiţă, la un concurs de gătit la Târgul Gastronomic. 

În competiţie s-au înscris patru echipe: PNL, PD-L, UDMR şi PSD-PC. Organizatorii le-au pus la dispoziţie toate îngredientele necesare pentru prepararea unui ghiveci de legume.

Reprezentantul PC, Octavian Bara, a „trişat” şi a adus la concurs bucătarul restaurantului pe care-l patronează. Conservatorul a avut şi câteva suprize şi a făcut, pe lângă ghiveci, un preparat special din carne la grătar, cu vânătă şi caşcaval, dar şi o porţie de „gogoşi electorale”. Reprezentanţii minorităţii maghiare s-au dovedit cei mai inventivi.

UDMR-iştii au folosit trucuri

Consilierul local Iulius Delorean şi deputatul Peter Lakatos au arătat că sunt foarte buni bucătari. Cei doi au schimbat unul dintre igredientele de bază din ghivechi, orezul, pe care l-au înlocuit cu cuş-cuş astfel că s-au încradat în timpul alocat de organizatori În final, toate cele patru echipe ale filialelor politice din Oradea au fost premiate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite