Ghiţă despre cea de-a doua înregistrare: "Vîntu a făcut-o. A extras pasajele care nu-i convin"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sebastian Ghiţă a declarat pentru adevarul.ro că cea de-a doua înregistrare apărută joi în presă a fost făcută de Sorin Ovidiu Vîntu şi că a fost modificată.

"Vîntu a înregistrat. Sunt extrase pasajele care nu-i convin", a declarat managerul Realităţii pentru adevarul.ro.

O nouă înregistrare, în trei părţi, a unei discuţii dintre Sorin Ovidiu Vântu şi Sebastian Ghiţă a ajuns pe Internet joi. Discuţia este datată 13 aprilie. Ascultaţi aici discuţia

Din cea de-a doua înregistrare publicată pe YouTube reiese că relaţia dintre Ghiţă şi Vîntu nu era aşa tensionată cum s-a lăsat de înţeles. Întrebat fiind despre natura relaţiei sale cu omul de afaceri, Sebastian Ghiţă a răspuns sec: "La Parchet sunt multe alte dovezi privind situaţia reală".

Aceasta a apărut la o zi după ce managerul de la Realitatea a dat publicităţii o altă înregistrare care demonstra faptul că a fost şantajat şi ameninţat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu. Ascultă aici înregistrarea.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a primit ordonanţă de reţiere pentru 24 de ore, sub acuzaţia de şantaj. Acesta a fost adus joi în faţa judecătorilor pentru propunerea de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite