Gheorghe Ialomiţianu se judecă cu statul pentru plata unor stimulente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Gheorghe Ialomiţianu a beneficiat de stimulente în valoare totală de peste 100.000 de lei în perioada 2008 - 2009, când era şef la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Braşov, potrivit Realitatea Tv.

Împreună cu alţi foşti colegi de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Braşov, Gheorghe Ialomiţianu, a dat în mai multe rânduri în judecată Direcţia Generală a Finanţelor Publice Braşov pentru neacordarea unor sporuri, potrivit Realitatea.net.

Citiţi şi:

Fluturaşul de salariu care i-a scos pe holuri pe angajaţii de la Finanţe: 430 de lei pe lună

UPDATE Instituţiile de stat din Timişoara sunt cuprinse rând pe rând de proteste. Funcţionarii blochează activitatea

Şeful ANAF, acuzat că-i cheamă la raport pe inspectorii care controlează „pe cine nu trebuie”

Curtea de Apel Braşov a decis, în 28 aprilie 2009, în dosarul 8370/62/2008, că angajaţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Braşov, între care şi Gheorghe Ialomiţianu, "în calitate de funcţionari publici, au dreptul la un salariu compus şi din suplimentul postului şi suplimentul treptei de salarizare, corespunzător art. 31 lit c şi d din Legea 188/1999”.

În 2010, Ialomiţianu a mai dat o dată în judecată DGFP Braşov, procesul având termen pe 26 octombrie.

Potrivit declaraţiilor de avere depuse în 2008 şi 2009, Ialomiţianu a obţinut de la DGFP Braşov aproape 200.000 de lei.

Gheorghe Ialomiţianu a afirmat, în momentul în care a preluat şefia ministerului Finanţelor, că stimulentele trebuie eliminate.

Joi, în a doua zi a protestelor de la Ministerul de Finanţe, Ialomiţianu a afirmat că "stimulentele vor fi plătite doar angajaţilor care au muncit suplimentar şi au avut rezultate deosebite, nu tuturor salariaţilor din minister". Vezi aici detalii.

Ialomiţianu, ministrul Finanţelor, este unul din cei mai bogaţi politicieni din guvernul Boc. Potrivit declaraţiei de avere, are şase terenuri intravilane, un apartament şi două case, în oraşul Braşov şi judeţul Braşov. Bunurile imobiliare enumerate au fost moştenite de soţia acestuia, au fost câştigate în instanţă sau au fost cumpărate. Vezi aici detalii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite