Căţeii se îmbracă din America şi Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căţeii se îmbracă din America şi Germania
Căţeii se îmbracă din America şi Germania

În această iarnă, se poartă hăinuţele cu glugă, în culori pastelate, sau imitaţiile de blană de animal. Colecţia de toamnă-iarnă 2009-2010 de haine pentru căţei este disponibilă, de câteva zile, în singurul salon de înfrumuseţare canină din Baia Mare.

Proprietarii de câini din Baia Mare au un motiv de bucurie, pentru că au acum de unde să aleagă o întreagă garderobă pentru animalele lor de companie. „Am primit tocmai din America şi Germania, colecţia royală de toamnă-iarnă pentru căţei, în total peste 50 de ţinute, de zi, de seară şi casual-sport“, a declarat Bianca Olăhuţ, proprietara singurului salon de înfrumuseţare canină din Baia Mare.

Preţuri de la 15 euro

Preţurile variază în funcţie de talia câinelui. Pentru un căţel de 20 de centimetri din rasa Yorkshire Terrier, Bichon Maltez sau Pincher pitic, o geacă sau o rochiţă ajunge la preţul de 15 euro. Pentru un câine de talie mare, din rasa Labrador, aceeaşi geacă poate să coste 30 de euro. Stăpânii se pot asorta cu animalul, pentru că sunt disponibile, la comandă, haine identice, care se pot personaliza cu mesaje haioase sau chiar cu numele proprietarilor.
Piesele de rezistenţă ale colecţiei sunt o haină de blăniţă cu glugă, care imită pielea de dalmaţian sau o rochiţă, care imită pielea de leopard, care costă câte 30 de euro bucata pentru un căţel de talie mică. Tot din colecţie fac parte papuceii, care sunt la preţul de 10 euro setul de câte patru bucăţi sau gecile sport cu benzi reflectorizante, pentru plimbarea pe timp de ploaie sau ceaţă, sau costumele de Halloween. „Anul acesta se poartă hăinuţele de blăniţă, cu glugă, în culori pastelate sau imitaţiile de blăniţă de animal“, a subliniat Bianca Olăhuţ. Foarte în vogă sunt şi hainele de camuflaj pe nuanţe de roz, bleu sau verde.
Fiţoşii pot să aleagă haine de „firmă“ din colecţia „Harley Davidson“, dar pentru acestea trebuie să bage mâna adânc în buzunar. O şapcă inscripţionată cu logo-ul celebru peste Ocean ajunge lejer la 20 de euro. „Avem preţuri pentru toate buzunarele. Cu 200 de lei, un căţel de talie mică poate fi îmbrăcat“, a spus Bianca. Alina Bârle este stăpâna lui Milo, un terrier pitic, care este foarte răsfăţat. „I-am comandat deja o haină din colecţia Sportswear. Are benzi reflectorizante pentru plimbările de seară şi căptuşeală care se scoate“, a descris Alina Bârle comanda făcută.
La fel spune şi Sânziana Moldovan, care are un Shih-tzu pe nume Whisky. „Clar îi comand ceva. Cred că îmi voi îmbrăca puişorul în ceva de la Harley Davidson. Este un căţel destul de rar şi vreau pentru el tot ce este mai bun“, a spus Sânziana.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite