Gazprom a început comercializarea de gaze în America de Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gazprom a început comercializarea de gaze în America de Nord
Gazprom a început comercializarea de gaze în America de Nord

Gazprom Marketing&Trading USA Inc., compania subsidiară a monopolului rusesc al gazelor naturale, a început să comercializeze gaze naturale în America de Nord, potrivit unui comunicat emis de compania rusă, transmite RIA Novosti.

În schimbul unor operaţiuni de schimb pe termen lung, Gazprom Marketing&Trading a achiziţionat toate stocurile fizice de gaz de la concurenţii săi.

Acest lucru ne-a permis crearea de rezerve de gaz, care au devenit baza operaţiunilor noastre de comercializare, a declarat  John Hattenberger, preşedintele companiei.

Contractele creează o bază serioasă pentru operaţiunile noastre comerciale şi de marketing, a adăugat el. Potrivit oficialului, contractele semnate permit subsidiarei Gazpromului să vândă peste 10 milioane de metri cubi de gaz pe tot teritoriul SUA în următorii trei-şapte ani.

Scopul nostru este să creştem repede de pe această poziţie şi să le extindem pe toate pieţele din American de Nord, a adăugat el.

  •  Gazprom Marketing&Trading funcţionează pe piaţa gazului lichefiat exportat în America de Nord, prin filialele Gazpromului.
  • Statele Unite ale Americii este cel mai mare consumator de gaze la nivel mondial, Canada se află pe locul patru, iar Mexicul este pe poziţia a 12-a.
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite