Găsit în viaţă după ce a rătăcit trei săptămâni prin munţii Bucovinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri dispărut acum trei săptămâni în pădurile din judeţul Suceava a fost găsit ieri dimineaţă. Ştefan Belmega, de 46 de ani, se afla în pădurile din comuna Moldoviţa, iar

Omul de afaceri dispărut acum trei săptămâni în pădurile din judeţul Suceava a fost găsit ieri dimineaţă. Ştefan Belmega, de 46 de ani, se afla în pădurile din comuna Moldoviţa, iar pentru salvarea lui a fost trimis un elicopter al MIRA. Afaceristul era confuz şi deshidratat, motiv pentru care a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava.

Politiştii vorbesc de înscenare

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că iniţial a vrut să se sinucidă. După ce a renunţat la acest gând, Ştefan Belmega a încercat să ajungă la un sihastru din Moldoviţa, numai că s-a rătăcit şi a umblat prin păduri până ieri.

Oamenii legii cred că afaceristul a înscenat totul pentru că avea datorii şi ar fi vrut să dispară. Ştefan Belmega a dispărut pe 8 iulie, autoturismul său de teren fiind descoperit abandonat la marginea unui drum forestier.

În maşină a fost găsit un bilet de adio în care preciza că are datorii foarte mari, fiind înşelat de o contabilă şi un tehnician silvic cu care a lucrat. Căutat zile în şir, inclusiv cu câini pentru descoperirea cadavrelor, bărbatul a fost găsit abia ieri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite