Bucureşti: Gândaci pe aluat şi tăvi de pâine pe post de scrumieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: Gândaci pe aluat şi tăvi de pâine pe post de scrumieră
Bucureşti: Gândaci pe aluat şi tăvi de pâine pe post de scrumieră

În contextul apariţiei unor noi focare de gripă generate de virusul A (H1 N1), edilul Sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone, a întreprins ieri un control inopinat în rândul agenţilor economici din sectorul pe care-l conduce.

În urma verificărilor, reprezentanţii primăriei au descoperit agenţi economici care foloseau recipienţi alimentari pe post de scrumieră, iar în altele, gândacii se plimbau nestingheriţi pe aluatul de pâine. Una dintre unităţile controlate a fost închisă pentru igienizare completă. 

BUCUREŞTI. Pansament folosit, în borcanul de ciuperci

Acţiunea s-a desfăşurat în zona Piaţa Reşiţa şi pe strada Niţu Vasile.

Controlul a vizat verificarea modului în care sunt respectate normele igienico-sanitare şi măsurile de prevenire a răspândirii virusului gripal în unităţile de alimentaţie publică, cât şi existenţa documentelor ce atestă starea de sănătate a angajaţilor.

ACŢIUNE: Toţi elevii vor fi dezinfectaţi înainte de începerea orelor

Angajatorii sunt obligaţi să se asigure că angajaţii care intră în contact direct cu materia primă sau cu produsele alimentare finite, poartă mască de protecţie, că au la dispoziţie soluţie dezinfectantă, mănuşi de unică întrebuinţare, carnetele de sănătate actualizate şi că respectă toate normele igienico-sanitare impuse pentru producerea şi comercializarea produselor alimentare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite