Galaţi: Două jafuri la aceeaşi oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetatorii au luat probe de la banca tâlhărită
Anchetatorii au luat probe de la banca tâlhărită

În judeţul Galaţi au fost jefuite, ieri, o bancă şi un poştaş. Ambele tâlhării au avut loc în jurul orei 14.00.

O filială Bancpost din oraşul Galaţi a fost prădată de un bărbat mascat şi înarmat cu un pistol, care a furat 7.000 de lei şi 2.200 de euro. Banca nu avea de doi ani niciun agent de pază, fiind supravegheată doar cu ajutorul camerelor video.

În momentul jafului, în clădire se aflau numai două funcţionare. Hoţul, care are între 25 şi 30 de ani, a intrat în bancă şi, sub ameninţarea pistolului, a convins una dintre femei să-i dea cheile de la seif.

După jaful care a durat mai puţin de două minute, hoţul a dispărut printre blocuri. „Se fac cercetări pentru depistarea autorului jafului. Cele două femei au fost interogate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a prejudiciului", a declarat Ştefan Căpătan, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale.

Cel de-al doilea jaf a avut loc asupra unui poştaş din comuna Frumuşiţa.

Bărbatul de 57 de ani a fost atacat de două persoane care i-au furat geanta în care avea pensiile localnicilor, în valoare de 20.000 de lei. Atacul a avut loc după ce poştaşul ieşise din curtea unui bătrân căruia îi dăduse pensia. Bărbatul a fost lovit la cap şi a fost îngrijit de un echipaj al Ambulanţei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite