Un copil de 13 ani a murit în braţele profesoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Ceapă, elev în clasa a VII-a la Şcoala „Cuza Vodă“ din Galaţi, a decedat ieri  în sala de clasă în timp ce făcea pregătire la fizică. Copilul suferea de sindromul Marfan, boală care dă complicaţii cardiace, musculare şi osoase.

Copilul a ajuns la şcoală ieri-dimineaţă, în jurul orei 9.00, şi a mers direct în laboratorul de fizică, unde avea meditaţii. Nu a dat vreun semn că nu s-ar simţi bine. În timp ce îi spunea profesoarei care sunt nelămuririle pe care le are, băiatului i s-a făcut rău şi a leşinat. Cadrul didactic a chemat imediat ambulanţa.

Între timp, a încercat să îi acorde primul ajutor. Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul copilului, în urma unui stop cardiorespirator.

„Rezolvam nişte probleme, eu scriam, el nu a scris azi. Fără să dea niciun fel de semn a leşinat. S-a aplecat spre mine şi a căzut. Mai întâi am crezut că are epilepsie. Am început să ţip, am chemat directoarea. Am sunat la salvare şi am încercat să-l resuscitez. Până când a venit salvarea am încercat să-l aduc la viaţă, dar nu am reuşit. Era un copil deosebit, căruia îi plăceau fizica şi astronomia, solicitând permanent informaţii suplimentare", a declarat Lucia Popa, profesoara de fizică a băieţelului.

Liviu a fost un elev model pentru ceilalţi colegi, atât prin rezultatele la învăţătură, cât şi prin comportament. Era un copil liniştit, care nu a creat niciodată probleme.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite