Gala Premiilor în Educaţie a fost amânată cu o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gala Premiilor în Educaţie, organizată de Fundaţia „Dinu Patriciu”, a fost reprogramată pentru data de miercuri, 3 noiembrie, din cauza restricţionarii totale a circulaţiei rutiere în zona Palatului Parlamentului pe 27 octombrie, când trebuia să aibă loc.

La 3 noiembrie vom afla care sunt cei mai buni oameni din educaţie, iar studenţii, elevii şi profesorii merituoşi vor fi răsplătiţi cu premii de mii de euro.
Juriul Galei Premiilor în Educaţie a desemnat 10 instituţii de învăţământ preuniversitar şi trei de învăţământ universitar drept finalişti în competiţie, la categoriile ,,Şcoala anului” şi ,,Facultatea anului”. Cele zece şcoli dintre care se va alege câştigătoarea sunt: Colegiul Naţional ,,Mircea cel Bătrân“ (Constanţa), Colegiul Economic (Buzău), Mark Twain International School (Bucureşti), Colegiul Naţional ,,Vasile Alecsandri“(Bacău), Colegiul Naţional de Informatică (Piatra-Neamţ), Şcoala Elf (Cluj-Napoca), Colegiul Naţional ,,Gheorghe Lazăr” (Bucureşti), Şcoala ,,Genesis” I-VIII (Bucureşti), Colegiul Naţional ,,Alexandru Ioan Cuza” (Bacău) şi Şcoala Generală Nr.5 (Arad).


Finalistele de la categoria ,,Facultatea anului” sunt: Facultatea de Business (Cluj-Napoca), Facultatea de Matematică (Iaşi), precum şi Facultatea de Arte (Oradea). Regula concursului este că cei care câştigă într-un an nu mai au voie să participe la competiţie timp de cinci ani de zile.

Valorea totală a premiilor din acest an se ridică la 250.000 de euro. Premianţii  nu mai au voie să participe la competiţie timp de 5 ani de la câştigarea premiilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite