Gala Crucii Roşii, pentru bătrâni de onoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, TVR 1 şi TVR Internaţional transmit în direct Gala Crucea Roşie, un eveniment-maraton, un teledon la care peste 200 de personalităţi vor fi alături în sprijinul

În această seară, TVR 1 şi TVR Internaţional transmit în direct Gala Crucea Roşie, un eveniment-maraton, un teledon la care peste 200 de personalităţi vor fi alături în sprijinul bunicilor, al părinţilor ajunşi la vârsta pensionării şi care, după o viaţă de muncă, trăiesc mult sub standardele lumii civilizate.

În străinătate, oamenii ieşiţi la pensie se bucură de frumuseţea vârstei, aşa că a venit timpul schimbării mentalităţii conform căreia în România un pensionar e deja pe linie moartă, renunţă la visele sale, nu mai aşteaptă nimic special de la viaţă, trăieşte adesea la limita supravieţuirii, chiar dacă a fost cândva actor, dascăl, sportiv sau medic renumit.

Acesta este motivul primei gale de anvergură, sub egida Crucii Roşii, televizată în direct pe TVR 1 şi TVR Internaţional şi difuzată pe cinci continente, în care românii de acasă vor fi implicaţi, interacţionând prin intermediul a peste 40 de linii telefonice. Fiecare apel va însemna o donaţie pentru o viaţă mai demnă în România.

Astăzi, de la ora 20, două mari studiouri ale TVR vor fi gazde pentru sute de personalităţi care fie vor fi parteneri de dialog ai Andreei Marin, fie vor răspunde la zecile de telefoane destinate telespectatorilor.

Telespectatorii vor cunoaşte destine nemaipomenite, iar artişti de renume vor urca pe scena galei. Ziarişti de marcă, sportivi, muzicieni, actori, politicieni, oameni de televiziune, oameni de afaceri sunt aşteptaţi la Gala Crucii Roşii şi la celălalt capăt al firului pentru telespectatorii care îşi deschid inima şi, printr-o donaţie-apel - aparent mică - hotărăsc să clădească o lume mai bună pentru vârstnicii României de astăzi.

Personalităţi din ţară şi de peste hotare le vor vorbi românilor de la suflet la suflet. "Va fi o seară din care nu va lipsi umorul, într-o atmosferă de destindere. Nu doar cu efort putem clădi o lume mai bună!", spune Andreea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite