Gabriel Berca renunţă la funcţia de secretar general al Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Berca a demisionat din funcţia de secretar general al Guvernului, atribuţiile sale fiind preluate, temporar, începând cu 22 decembrie, de secretarul de stat Victor Giosan, până când noul Guvern va desemna locţiitorul, informează un comunicat remis miercuri, citat  de NewsIn.

Şi-au depus demisia şi secretarul de stat din cadrul SGG Attila-Zoltán Cseke, începând tot cu data de 22 decembrie 2008.

Şi-au mai depus demisia secretarul de stat din Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul, Carol-Emil Kovacs, secretarului de stat din Ministerul pentru IMM-uri, Lucia Morariu şi secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Vlad Anton Iliescu. Deciziile de eliberare din funcţie, în aceste cazuri, intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial.

Tăriceanu a semnat şi o decizie prin care Gheorghe Anghel Raluca-Olivia, secretar general, exercită atribuţiile vicepreşedintelui Agenţiei Române pentru Investiţii, începând cu data intrării în vigoare a deciziei, după ce Monica Mihaela Bărbuleţiu a demisionat din această funcţie săptămâna trecută.

Săptămâna trecută şi-au mai dat demisia Mihai Gheorghiu - secretar de stat pentru Relaţiile cu Românii de Pretutindeni în Ministerul de Externe şi Viorel Palaşcă - secretar de stat la Ministerul Economiei şi Finanţelor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite