Cele mai performante si de incredere magazine online sunt premiate pe 22 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comerciantii online cei mai performanti si mai de incredere de pe piata de comert electronic romaneasca vor fi premianti pe 22 noiembrie la cea de-a VI-a editie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC).

Organizatorii evenimentului care si-au propus sa cresca increderea romanilor in comertul online au impus reguli drastice magazinelor inscrise in competitie de a respecta legislatia si bunele practici in comertul online.

Nu mai putin de 60 de comercianti au incercat sa obtina premiile puse la bataie in acest an, anunta printr-un comunicat organizatorii competitiei. Platformele online au trebuit sa treaca prin trei etape de jurizare care s-au desfasurat pe parcursul a opt luni.

Gala Premiilor eCommerce 2011 se va desfasura pe 22 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms, in imediata apropiere a Palatului Parlamentului.

Potrivit organizatorilor, GPeC 2011 a adus in Romania o tehnologie revolutionara a neuromarketing prin intermediul careia magazinele participante sunt testate de oameni obisnuiti si care le masoara acestora gradul de satisfactie sau de frustrare atunci cand vor sa cumpere online.

"Despre GPeC 2011 nu pot sa spun decat ca este ceea ce credem. Nu un spectacol, nu o petrecere la care admiram hostessele, ci un eveniment care si-a propus sa devina un punct de referinta in comertul electronic, care impune standarde astfel incat consumatorul sa fie multumit si, deci, business-ul online sa creasca. Daca am reusit sau nu doar piata ne poate spune", crede Andrei Radu, unul dintre organizatorii GPeC 2011.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite