Reşiţa: GALERIE FOTO Elena Udrea a plecat huiduită de la cel mai mare festival de jazz din Europa de Est VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: GALERIE FOTO Elena Udrea a plecat huiduită de la cel mai mare festival de jazz din Europa de Est  VIDEO
Reşiţa: GALERIE FOTO Elena Udrea a plecat huiduită de la cel mai mare festival de jazz din Europa de Est VIDEO

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a plecat pe uşa din dos de la Festivalul de Jazz de la Gărâna. ultima oră! Şi preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a avut parte de huiduieli la petrecerea mocanilor săceleni

Citiţi şi:
Reşiţa: Elena Udrea a fost huiduită la scenă deschisă de un public numeros
Timişoara: VIDEO Maşina lui Boc, atacată cu ouă
Timişoara: VIDEO 500 de lei amendă pentru cel care a aruncat cu ouă după Emil Boc / Premierul a declarat că nu ştie nimic
VIDEO Traian Băsescu, fluierat şi huiduit în Harghita: "Egală autonomie la Odorheiu Secuiesc precum la Tulcea"

După ce a intrat fără bilet la cea de-a 13-a ediţie a celui mai important festival de jazz din Europa de Est, ministrul turismului, Elena Udrea, a fost huiduită la scenă deschisă în momentul în care a trecut prin faţa scenei pe care concertau numele grele ale jazzului mondial.

Era normal. Trecea un grup imens prin faţa lor, le obstrucţionam vederea, şi era normal. Le-am spus să nu trecem prin faţa spectatorilor, pentru că oamenii au venit aici pentru muzică, nu pentru altceva şi nu vor să fie deranjaţi. De asta au reacţionat aşa”, a încercat aceasta să explice gestul celor aproximativ 8.000 de spectatori prezenţi la cea de-a doua seară de festival.

S-a îmbrăcat în tricoul festivalului

Cunoscută ca o mare amatoare a cârnaţilor de pleşcoi, Elena Udrea n-a mai aşteptat să guste din celebrul gulaş făcut la Gărâna, temându-se de norii care se aşezaseră deasupra Poianei Lupului. Cea mai sexy femeie din politica românească s-a retras destul de devreme, nu înainte de a primi câteva daruri din partea organizatorilor.

Îndreptându-se spre ieşire, Elena Udrea a intrat din nou în colimatorul mulţimii, care a huiduit-o şi mai tare. Pentru a ieşi mai uşor din situaţia penibilă, ministrul a fost scos pe o ieşire secundară, evitând să mai treacă prin faţa scenei. 


REALITATEA.NET - Elena Udrea a fost huiduită la Festivalul de Jazz de la Gărâna, potrivit cotidianul.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite