Galati: Tânăr bătut cu sălbăticie de mai mulţi poliţişti. GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galati: Tânăr bătut cu sălbăticie  de mai mulţi poliţişti. GALERIE FOTO
Galati: Tânăr bătut cu sălbăticie de mai mulţi poliţişti. GALERIE FOTO

Un gălăţean de 30 de ani spune că a primit o corecţie fizică, demnă de epoca stalinistă, de la lucrătorii Secţiei 4 de Poliţie. El a depus o plângere la Parchetul Galaţi în acest sens.

Marian Ciucă, de 30 de ani, tatăl unui copil de 3 ani şi 8 luni, susţine că a fost bătut cu bestialitate în noaptea de sâmbătă spre duminică de lucrătorii Secţiei 4 de Poliţie.

Ieri după-amiază el s-a  prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, pentru a depune plângere împotriva celor ce l-au „tocat” mai bine de o oră. „Recunosc că am făcut gălăgie, dar nu meritam aşa ceva”, a spus Ciucă.

Din spusele lui Marian, sâmbătă seară a fost la la fratele său, pentru a încerca să recupereze o datorie mai veche de la el. Cum bărbatul a refuzat să deschidă uşa, Marian a început să ţipe pe hol.

Vecinii au chemat poliţia şi, conform spuselor lui Marian, de aici a început coşmarul său.

image

„Prima dată m-au bătut în casa scării blocului, după care m-au scos, m-au lovit cu capul de un pom. Ulterior m-au dus pe lângă tunelul de cale ferată, unde m-au bătut din nou. M-au pus să mă ridic singur, m-au băgat în Logan, unde m-au luat din nou la palme. La secţia 4, când am fost dat jos din Logan am început să strig. Auzind ce fac, m-au luat pe sus şi m-au mai bătut odată într-o cameră din spatele secţiei. Acolo m-au bătut până m-am scăpat pe mine”, susţine Ciucă.

Conform spuselor sale, după acest episod a fost ameninţat cu un baston să semneze un proces verbal de amendă. A doua zi după bătaie, tânărul s-a dus la medicul legist, care a întocmit un certificat medico-legal.

"Persoana s-a prezentat azi la şeful poliţiei din municipiu. A fost depusă o plângere şi s-au deschis cercetările interne, urmând ca în funcţie de rezultatele acestora competenţa să fie declinată către Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi
", a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Galaţi, subcomisar Ştefan Gohoreanu.

 În cazul în care se va dovedi că într-adevăr Ciucă a fost bătut de poliţişti, aceştia riscă să fie atât să fie excluşi din instituţie, cât şi să facă puşcărie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite