GALERIE FOTO Bucureşteanul aruncat în câmp a fost ucis de prietenii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
GALERIE FOTO Bucureşteanul aruncat în câmp a fost ucis de prietenii săi
GALERIE FOTO Bucureşteanul aruncat în câmp a fost ucis de prietenii săi

Florian Dohotaru, băiatul de 23 de ani ucis cu bestialitate la sfârşitul lunii martie şi aruncat în câmp, era prieten cu cei care l-au omorât.

MAI CITEŞTE ŞI:
Bucureşti: Criminalii din Titan erau curaţi la dosar
Bucureşti: Ucis şi aruncat în câmp pentru 100 de lei

„Rocky”, cum îi spuneau toţi prietenii, lui Florian, locuia într-un bloc din zona Titan. Ucigaşii, Cristian Mocanu în vârstă de 25 de ani, „Ţiganu” şi „Capone”, ambii în vâstă de 20 de ani, stăteau în acelaşi cartier, la doar câteva blocuri distanţă de „Rocky”. Ei au fost prinşi în urmă cu trei zile.

„Rocky” lucra împreună cu criminalii săi
Toţi patru băieţi improvizaseră un mic atelier de reparat maşini în spatele blocului lui „Rocky”, pentru a mai scoate un ban.

Cu o zi înainte de înfăptuirea crimei, băieţii vânnduseră o maşină la fier vechi şi scoseseră ceva bani. O prietenă de-a lor, din cartier, a spus ieri că „Rocky” a luat 100 de lei din aceşti bani, fără a-i anunţa pe ceilalţi. Partenerii s-au supărat şi l-au căutat peste tot pentru a-i da o lecţie.

L-au găsit pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 şi l-au silit să intre în maşină. L-au dus pe câmp, în apropiere de intrarea pe Autostrada Soarelui. Aici l-au bătut cu bestialitate, cu pumnii, picioarele şi chiar cu bâte. L-au dus apoi în apropiere de comuna Frumuşani, din judeţul Călăraşi, unde l-au lăsat pe câmp într-o baltă de sânge.

După câteva zile, Cristian Mocanu s-a lăudat în cartier că l-a bătut măr pe cel care a încercat să îi tragă în piept.

Turnaţi de un prieten de-al lor
Unul dintre băieţii din Titan, auzind mai târziu de faptul că „Rocky” a fost găsit mort pe câmp, s-a dus direct la poliţie pentru a-i denunţa pe criminali.

În urmă cu trei zile, „Ţiganu” şi „Capone” au fost arestaţi de agenţii de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 25 de ani.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite