Funeriu: La Bacalaureat nu se va mai copia. Ce aţi văzut în vămi, veţi vedea şi în Educaţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niciun elev care va participa la examenele de bacalaureat începând cu acest an nu va mai putea copia, a afirmat ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, dând asigurări că ce s-a întâmplat  în vămi se poate petrece şi în Educaţie.

"Începând de anul trecut şi continuând şi în acest an, vă asigur că nu se mai fura startul în viaţă şi nu se va mai copia la examenele de bacalaureat. Dacă alţii nu vor fi vigilenţi, ce aţi văzut în vămi veţi vedea şi în Educaţie. Este un semnal pe care doresc să îl transmit", a spus Funeriu într-un discurs susţinut în faţa studenţilor Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj

Ministrul Educaţiei s-a declarat mulţumit că studenţii clujeni au urmat îndemnul său de la deschiderea anului universitar de a face mai mult sport şi a-şi îmbunătăţi performanţele în pregătire şi apoi pe parcursul vieţii.

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, cel al Agriculturii, Valeriu Tabără, comisarul european pentru agricultură, Dacian Cioloş, şi preşedintele Comisiei de Agricultură din PE, Paolo Del Castro, participă, vineri, la USAMV Cluj-Napoca, la Conferinţa Consorţiului USAMV.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite