Funcţionari penali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funţionari ai Casei de Pensii şi Inspectoratului Teritorial de Muncă din Lugoj sunt cercetaţi de procurorii DNA Timişoara pentru înşelăciune, fals în acte şi uz de fals. Potrivit

Funţionari ai Casei de Pensii şi Inspectoratului Teritorial de Muncă din Lugoj sunt cercetaţi de procurorii DNA Timişoara pentru înşelăciune, fals în acte şi uz de fals. Potrivit acuzării, ancheta vizează 23 de persoane.

Indemnizaţie de maternitate furată

Comandantul Poliţiei Lugoj, Claudiu Chebici, a declarat că funcţionarii publici au falsificat acte de muncă prin intermediul cărora 18 persoane au beneficiat ilegal de indemnizaţia de creştere a copilului. "Persoane din localităţi aflate în jurul municipiului Lugoj au obţinut ilegal indemnizaţii pentru creşterea copilului până la doi ani, în perioada 2004-2007, prin coruperea unor funcţionari lugojeni de la Casa de Pensii şi punctul de lucru din Lugoj al Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, pe baza unor documente falsificate ce atestau încadrarea la diferite societăţi comerciale", a spus Chebici. Prejudiciul cauzat bugetului de stat se ridică la peste 345.000 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite