Funar cere ca Mitrea să fie testat cu fiola înaintea şedinţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Gheorghe Funar nu i-a rămas dator deputatului Miron Mitrea, după episodul amuzamentului în plen pe seama proiectelor sale. Funar a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă,

Senatorul Gheorghe Funar nu i-a rămas dator deputatului Miron Mitrea, după episodul amuzamentului în plen pe seama proiectelor sale.
Funar a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va solicita ca vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Miron Mitrea, să fie testat cu fiola împotriva alcoolului, a drogurilor şi psihiatric, înainte de a conduce şedinţele Camerei. Potrivit senatorului, proiectele sale care i-au provocat râsul deputatului, sunt proiecte serioase, care nu au fost concepute pentru grupuri de interese. "Probabil a fost plătit să compromită imaginea Camerei Deputaţilor. Un preşedinte de şedinţă trebuie să fie sobru. În plus, la şedinţa de joi nu a fost cvorum", susţine Funar. Proiectul cu accesul gratuit la muzee al elevilor şi studenţilor fusese trecut prin Senat cu 84 de voturi pentru. Importante sunt şi trotuarele, mai ales în Oltenia, unde se circulă pe mijlocul drumurilor, în lipsa acestora. Mitrea a fost surprins, joi, de camerele de luat vederi, în hohote de râs, în timp ce lectura titluri din cele peste 60 de proiecte de lege ale senatorului Funar, în timpul şedinţei pe care o conducea. Pe agenda parlamentului sunt, în actuala legislatură, circa 340 de proiecte, din care peste 120 aparţin senatorului Funar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite