VIDEO Frankfurt, blocat de un botez ţigănesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva familii de rromi din Banat invitate la o petrecere de botez i-au lăsat cu gura căscată pe nemţii din oraşul Frankfurt. Invitaţii au bulversat traficul. Ţiganii au avut probleme cu poliţia după ce au blocat autostrada conducând limuzinele cu viteză de defilare, susţine Florin Lipovan, cel care a filmat petrecerea.

Citeşte şi:

VIDEO Ţiganii cu maşini de lux au blocat o autostradă din Germania
Victimele terorii imobiliare ţigăneşti

La 1 Decembrie a fost postat pe internet un filmuleţ cu imagini de la un botez ţigănesc în oraşul german Frankfurt am Main. Petrecerea arată un alai de maşini luxoase de sute de mii de euro care defilează pe străzile din Germania, printre tramvaiele nemţeşti şi printre localnicii rămaşi cu gura căscată.

„Filmarea este de la botezul lui Tohari Cârpaci, fiul lui Bobocel, iar Crinu a fost naş. În aceeaşi lună a fost şi nunta fiicei lui Crinu", a mai explicat Florin Lipovan, cameraman.

Chiar dacă filmarea a fost postată pe youtube de Ziua Naţională, cameramanul susţine că botezul a avut loc de fapt în luna iulie.

„Au fost mai multe nunţi şi botezuri în perioada respectivă, două la Frankfurt şi un eveniment în Italia. L-am postat abia acum pentru că am avut atâta de lucru că nu am apucat mai devreme", a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul" Florin Lipovan.

Cameramanul a mai mărturisit că botezul, la care a cântat Violeta de la Timişoara, s-a ţinut într-un palat închiriat în oraşul german Hanau. Personajul principal al evenimentului a fost Crinu, naşul copilului botezat.

image

Potrivit lui Lipovan, Crinu ar fi un ţigan foarte bogat, care face afaceri cu maşini luxoase şi care are mai multe vile în Germania şi în Timişoara. Una din vile este pe strada C.D. Loga din Timişoara, celebră pentru faptul că locuinţele de aici au ajuns pe mâinile rromilor bogaţi.

Au blocat autostrada

La alaiul din Frankfurt am Main au fost etalate maşini care de care mai luxoase: Hummer, BMW, Mercedes şi limuzine de câţiva metri, din care rromii salutau pe toată lumea. Cameramanul care a filmat botezul de milioane a povestit reacţia germanilor la show-ul ţigănesc pe care l-au văzut.

„Se uitau nemţii ca la felul şapte", a spus Lipovan. Alaiul de maşini luxoase a ajuns inclusiv pe autostradă. „I-a avertizat poliţia pentru că mergeau pe autostradă cu 30 de kilometri la oră în paralel. Au spus să nu mai filmăm, dar mai ales să nu mai staţionăm pe banda de urgenţă", a mai povestit cameramanul. Acesta a mai precizat că la eveniment au participat şi lideri ai rromilor de la Bucureşti.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite