Jurnalista ajunsă celebră la Fox News, care l-a intervievat pe Geoană: "Sunt româncă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liz Claman a marturisit in timpul emisiunii la care l-a avut invitat pe Geoana ca are origini romane
Liz Claman a marturisit in timpul emisiunii la care l-a avut invitat pe Geoana ca are origini romane

Moderatoarea celebrei emisiuni Countdown to the Closing Bell de la Fox News, care l-a avut miercuri invitat în emisiune pe Mircea Geoană, preşedintele Senatului Român, s-a destăinuit în timpul emisiunii: "Sunt pe jumătate româncă!".

"E o onoare să vă fi avut aici, mai ales ţinând cont de faptul că sunt pe jumătate româncă", i-a mărturisit cunoscuta prezentatoare de la Fox News Liz Claman preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, aflat în vizită în America. Interviul a fost preluat de Realitatea.net.

Mărturisirea fost surprinzătoare date fiind datele de pe internet legate de prezentatoarea de la Fox, care are în spate o familie destul de cunoscută şi apreciată în State.

Născută în California, în Beverly Hills, în 1963, Liz Claman este fiica unui unui cunoscut doctor urolog, Morris Claman, cu origini ruso-canadiene. Mama ei este actriţa June Claman. Nu e exclus ca "jumătatea" românească a vedetei de la Fox să aibă legătură cu originile mamei sale, care ar fi putut fi de etnie iudaică din România, însă Realitatea.net precizează că aceasta este o presupunere.

Liz Claman a fost descrisă de revista Vanity Fair drept "una din cele mai bune reporteriţe şi prezentatoare tv de business", Ea a colaborat iniţial cu CNBC. La Fox, i-a intervievat pe miliardarul Warren Buffett, Bill Gates, Sarah Palin, Richard Branson, Hillary Clinton şi pe preşedintele israelian Shimon Peres.

Într-un interviu acordat publicaţiei Mother Mom, Liz a vorbit despre cât a contat faptul că este femeie în cariera sa: " Uite care e treaba: Nu m-am simţit niciodată tratată diferit din cauza sexului mei. Fiecărui director de ştiri cu care am lucrat de-a lungul carierei mele nu i-a păsat dacă sunt bărbat, femeie sau girafă. Ei doar vroiau să ştie: poţi obţine povestea, subiectul?".

CITESTE SI: 

VIDEO Ascultă-l pe Mircea Geoană vorbind în engleză!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite