EXCLUSIV/ O angajată Ford a murit strivită de un motostivuitor (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EXCLUSIV/ O angajată Ford a murit strivită de un motostivuitor (UPDATE)
EXCLUSIV/ O angajată Ford a murit strivită de un motostivuitor (UPDATE)

O craioveancă de 53 de ani, angajată a companiei Ford, a murit în această după-amiază strivită de un motostivuitor chiar în incinta uzinei. Femeia are trei copii.

Mai citeşte şi:

În momentul producerii impactului, aceasta se afla într-un autoturism Damas. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un accident de muncă.

„Este un accident de circulaţie produs în cadrul uzinei Ford. O coliziune între un autoturism Damas şi un motostivuitor. În urma acestui accident a decedat Niţă Lavinia, 53 ani, care lucra ca referent în cadrul fabricii. Şoferul Damas-ului, Staicu Daniel, şi bărbatul care conducea motostivuitorul, Urucu Marin nu au păţit nimic. Inspectorii ITM şi poliţia cercetează în prezent acest caz“, a declarat Tiberiu Mohora, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj.

Medicii au resuscitat-o aproape o oră

Colegii Laviniei Niţă sunt şocaţi de cele întâmplate. "Sunt cutremurat. Eram în birou când am auzit sirenele. Am ieşit repede din clădire. Medicii băgaseră trupul în maşină. Abia îmi pot reveni", ne-a spus Daniel Gavrilă, şeful sectorului de securitate al uzinei. O ambulanţa a transportat-o pe angajata Ford la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Nr.1, femeia zbătându-se între viaţă şi moarte. Medicii spun că au făcut tot posibilul să o salveze, dar că şansele de supravieţuire ale acesteia au fost minime. "Pacienta avea o traumă craniană severă, o toragie bilaterală (pierdere de sânge - n.r.), coloana cervicală cu suspiciune de fractură, traheea deviată. Am încercat să o resuscităm timp de 45 de minute", a declarat dr. Alina Giubelan, de la UPU. În jurul orei 15.00, trupul neînsufleţit al angajatei Ford a fost dus la morga spitalului. Cei care au fost în faţa morgii au spus că nimeni din afara personalului medical nu se afla alături de femeia care decedase.

Lavinia Niţă are trei fete, una dintre ele fiind stabilită în Anglia de mai mulţi ani. Craioveanca fusese în această vară soacră mică, după ce una dintre fiice s-a căsătorit.

Reprezentanţii Ford nu au dat detalii

Conducerea Ford refuză să divulge detalii legat de accidentul mortal petrecut în urmă cu câteva ore chiar pe aleea principală din curtea uzinei. Şeful departamentului de Resurse Umane al Ford România, Angela Alexander a ţinut o declaraţie de presă la intrarea în uzină. Aceasta a refuzat să divulge chiar şi numele angajatei (Niţă Lavinia Maria, n.r.) care a decedat după ce un autoturism Damas s-a ciocnit de motostivuitor. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj, victima se afla în autoturismul Damas pe locul din dreapta. „Am vrea să ne declarăm profundul regret vizavi de moartea colegei noastre şi să ne exprimăm sincere condoleanţe pentru familiei ei. Investigăm acest incident cu autorităţile locale. Nu putem să vă facem cunoscut numele angajatului nostru până nu ne asigurăm că familia este informată“, a declarat Angela Alexander.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite