Focuri de armă în Urumqi, autorităţile chineze doboară un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focuri de armă în Urumqi, autorităţile chineze doboară un bărbat
Focuri de armă în Urumqi, autorităţile chineze doboară un bărbat

Rezidenţi speriaţi ai cartierului musulman din Urumqi au fost martorii unui eveniment în care forşele de poliţie echipate cu veste anti-glonţ, pistoale, arme automate şi bastoane de cauciuc, au doborât un bărbat în bătaie.

Citiţi şi:
China: Explozie în cea mai mare uzină din Urumqi

China reimpune stare de asediu în oraşul Urumqi

Mai multe focuri de armă au fost auzite luni în cartierul musulman din Urumqi, unde poliţia nu permitea accesul trecătorilor către marea piaţă orientală din capitala regiunii Xinjiang, informează  Fox News.

Un poliţist a afost văzut cum îşi ridică arma şi-l loveşte pe bărbat. Bărbatul a căzut la pământ, timp în care forţele de securitate au format un cerc în jurul lui, cu armele ridicate, ca şi când ar fi fost îngrijoraţi de o revanşă a rezidenţilor, precizează aceeaşi sursă.

Trei martori oculari uiguri au afirmat că au auzit o serie de focuri de armă. Nu se ştie încă dacă există victime.

Am auzit peste zece împuşcături şi apoi zgomote foarte puternice. Imediat după schimbul de focuri, am văzut o mulţime de oameni alergând, a declarat un medic uigur.

Forţele de ordine au blocat accesul în zonă. Violenţele vin la o săptămână după protestele care s-au soldat cu moartea a 184 de oameni şi rănirea a peste 1.000.

Embedded video from CNN Video

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite