Focşaniul nu are viceprimari până în decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai bine de două luni de la alegerile locale, Focşaniul nu are încă viceprimari. Cei 10 consilieri PSD din Consiliul Local Focşani i-au contestat în instanţă pe cei doi viceprimari

După mai bine de două luni de la alegerile locale, Focşaniul nu are încă viceprimari. Cei 10 consilieri PSD din Consiliul Local Focşani i-au contestat în instanţă pe cei doi viceprimari aleşi iniţial. Contestatarii şi-au motivat hotătârea prin faptul că zece dintre buletinele de vot au fost scrise cu carioci de culori diferite.

Procesul în care se judecă legalitatea alegerii în funcţie a liberalului Romeo Paul Postelnicu şi a democrat - liberalului Alin Trăşculescu a fost fixat la Curtea de Apel Galaţi abia pe 9 decembrie. Social - democraţii au câştigat procesul la Tribunalul Vrancea şi au obţinut suspendarea din funcţie a celor doi până la o hotărâre definitivă şi irevocabilă a justiţiei. Reprezentanţii PNL şi PD-L din Focşani iau în calcul şi declanşarea de alegeri anticipate pentru Consiliul Local, pentru a se desemna mai repede.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite