Un copil din Focşani a supravieţuit după ce a căzut de la etajul patru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roberto Mădălin Fotache, din Focşani, judeţul Vrancea, are un an şi zece luni. Vineri seară, mama copilului, Otilia Fotache (22 ani), l-a lăsat în grija unei prietene pentru câteva minute.

Tânăra l-a scăpat însă din ochi pentru puţin timp. A fost suficient pentru ca Robert să se urce pe pat, apoi pe calorifer şi în cele din urmă pe pervazul ferestrei. Acolo s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.

Mai citeşte şi:

Un copil a fost lovit de un taxi

„Eram în casă, am auzit o bufnitură şi am ieşit la geam. L-am văzut pe copil jos. Nu a durat mult şi s-a ridicat şi a mers. Am sunat totuşi la Salvare", ne-a spus Dorina Popovici, vecina de la etajul întâi.

Medicii sunt uimiţi că băieţelul a supravieţuit. „Ca prin minune copilul nu are nimic, doar câteva zgârieturi, deşi a căzut de la etajul patru. Este încă ţinut sub observaţie, la secţia de Pediatrie. Testele făcute până acum au ieşit bine", ne-a declarat Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Focşani.

Poliţia şi Protecţia Copilului au început o anchetă, Ottilia Fotache şi prietena acesteia fiind cercetate pentru neglijenţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite