Nuntă, cu voie de la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din Focşani care se căsătoresc trebuie, mai întâi, să ceară acordul vecinilor şi să anunţe la Poliţie data ceremoniei, dacă vor să petreacă la restaurant, după ora 22.00.

Măsura a fost adoptată recent de consilierii locali. Aceştia au mai obligat patronii de restaurante şi terase din Focşani să se doteze cu aparate de monitorizare a zgomotului care să oprească automat sistemul audio dacă depăşeşte decibelii admişi de lege.

Potrivit noului regulament de funcţionare a cârciumilor în oraş, activitatea trebuie sistată în fiecare seară la ora 22.00. Patronii care doresc să ţină deschis până la miezul nopţii, trebuie să aibă acordul scris al tuturor vecinilor de la bloc sau de la casă, pe o rază de 100 de metri. Cei care nu respectă noile reguli riscă amenzi cuprinse între 400 şi 4.000 de lei, iar primăria le va interzice să mai organizeze nunţi pe o perioadă de trei luni.

„Cred că vor să ne închidă de tot. Pentru ce mai plătim taxe anuale de 2.000 de lei dacă nu mai putem ţine deschis? Orice reclamagiu mă poate închide", se întreabă Marius Neagu, proprietar de restaurant.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite