Fără funcţii, dar cu leafa mai mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Stoenoiu şi Marina Maiorov, directori adjuncţi la Direcţia de Sănătate Publică Vrancea, îşi vor pierde funcţiile, dar vor avea salariile mărite cu 25%.

Cei doi vor deveni şefi de servicii şi vor primi în plus o indemnizaţie de conducere. Directorul Direcţiei de Sănătate Vrancea, doctorul Cătălin Graur, a anunţat că, de la 1 iulie, posturile de conducere ale medicilor Mircea Stoenoiu şi Marina Maiorov se desfiinţează, dar vor fi înfiinţate, pentru aceştia, funcţiile de şefi de secţii.

La DSP Vrancea sunt acum patru directori adjuncţi: Vasile Costin, Iuliana Mircea, Mircea Stoenoiu şi Marina Maiorov. Ultimii doi îşi vor pierde calitatea de director-adjunct, dar vor beneficia de un salariu mai mare decât cel de până acum.„Ca director adjunct, nu beneficiam de indemnizaţia de conducere, de 25%. De acum acum înainte o voi primi", a spus medicul Mircea Stoenoiu.

Nici Marina Maiorov nu regretă schimbarea. „Activitatea mea va fi aceeaşi, aşa că nu am de ce să fiu deranjată de situaţia dată", a declarat Marina Maiorov. Mircea Stoenoiu, care are acum un salariu lunar de 4.900 de lei, va ajunge după aplicarea măsurii la 6.125 de lei, iar leafa Marianei Maiorov, care este acum de 5.100 de lei, va creşte la 6.375 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite