Revelion pentru puşti la grădiniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana şi Neculai Mihalcea, alături de micuţii de la grădiniţă
Ioana şi Neculai Mihalcea, alături de micuţii de la grădiniţă

Doi pensionari, Ioana (68 de ani) şi Neculai Mihalcea (76 de ani), proprietari ai unei grădiniţe private din Focşani, s-au gândit să-şi petreacă noaptea dintre ani tot alături de micuţi.

Astfel, pentru părinţii care vor să meargă la petreceri de Anul Nou şi nu au cui să-i lase în grijă pe copii, îi pot duce la „Casa bunicilor". „Am zis să stăm tot cu copiii şi de Revelion, că asta facem zi de zi, şi astfel ajutăm şi părinţii care vor să petreacă în acea noapte. Ne face plăcere", a explicat „bunica" Ioana. Pensionarii au dat mai întâi un anunţ într-un ziar şi astfel au primit 15 cereri.

În schimbul a 50 de lei, micuţii vor sărbători Revelionul aproape la fel ca şi cei mari. „Bunicuţa" Ioana a stabilit meniul pentru noaptea dintre ani, care pare la fel de serios ca şi cel de la o petrecere pentru părinţi.

„Vom avea aperitive cu caşcaval, muşchi, plăcintă tradiţională cu carne de vită. Vom pregăti sărmăluţe, friptură de pasăre şi ca desert un tort uriaş de fructe. Vom avea sucuri naturale şi şampanie pentru copii. Toate, aşa, ca pentru ei. Cu siguranţă, nu vor lipsi fructele", a mai precizat pensionara.

Foc de artificii vizionat de la balcon

„La miezul nopţii vom ieşi afară, dar doar pe balcon pentru că ei sunt mici şi ne este frică să nu se întâmple ceva rău de la petardele acestea. Se văd de aici focurile de artificii din Piaţa Gării. Avem deja 15 copii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 9 ani. Cinci sunt dintre cei care vin zi de zi la noi, iar ceilalţi micuţi s-au înscris în urma anunţului pe care l-am dat la ziar", a declarat Neculai.

Părinţii sunt mulţumiţi de oferta „bunicilor" Mihalcea. „Este soluţia salvatoare. Aşa putem pleca şi noi unde vrem de Revelion că
ne-am făcut rezervări la un restaurant. Copiii sunt prea mici să-i lăsăm singuri, iar cu noi nu-i putem lua, pentru că este fum şi gălăgie. Avem un băiat şi o fetiţă de 3 şi respectiv 4 ani care merg la această grădiniţă, aşa că avem încredere", a declarat spus Anca Simion, una dintre mămicile care

 a rezervat câte un loc pentru micuţii ei la Revelionul copiilor. Şi ei se bucură că se vor distra alături de colegi de vârsta lor. „Mie îmi place mult la buni şi pentru că sunt copii mulţi", a spus Antonia Simion. 

"Am zis să stăm tot cu copiii şi de Revelion, că asta facem zi de zi, şi astfel ajutăm şi părinţii care vor să petreacă în acea noapte. Ne face plăcere."
Ioana Mihalcea
pensionară

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite