Foc la hotelul lui George Copos din Poiana Braşov (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelul Sportul, care apaţine omului de afaceri George Copos, a fost cuprins de flăcări în această după-amiază.

Focul a izbuncit în jurul orei 14.00, la Hotel Sportul din grupul Ana Hotels, situat în staţiunea Poiana Braşov.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA INCENDIU

Flăcările s-au declanşat la nivelul superior al clădirii şi a cuprins acoperişul. Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului, în hotel nu se afla niciun turist fiindcă unitatea hotelieră se afla în reparaţii capitale, iar muncitorii lucrau la structura de rezistenţă a clădirii.

image

Din primele informaţii, se pare că incendiul s-a declanşat din neatenţia unor muncitori. Aceştia au lucrat cu foc deschis, apoi şi-au abandonat lucrarea fiindcă au plecat să mănânce. Flăcările au fost observate de alţi muncitori care erau în zonă.

Eu eram în faţa hotelului şi încărcam pământ cu excavatorul. Dintr-o dată am văzut nişte flăcări la acoperiş. Focul ardea mocnit şi se vedea cum se extinde din ce în ce mai repede. În acelaşi timp s-a fpcut şi foarte mult fum. În câteva minute i-am văzut pe pompieri venind. Din păcate au sosit cu cu o autospecială Roman Diesel şi le-a pocnit furtunul de vreo patru ori. De-abia apoi au venit autospecialele noi. Dacă veneau cu astea de prima dată, focul nu se mai extindea aşa rapid. Din ce am auzit, echipa de muncitori care se afla înăuntru a lucrat cu foc deschis. Oamenii au încălzit nişte şuruburi, apoi le-au lăsat aşa şi au plecat la masă", a spus Viorel Mitea, de 50 de ani, muncitor.

image
image

La faţa locului au venit trei autospeciale şi o autoscară de la ISU Braşov. Interveniţia pompierilor a fost dificilă din cauza acoperişului din tablă.

Intervenţia este greoaie fiindcă învelitoarea este din tablă. A trebuit să decopertăm acoperişul şi apoi să stingem focul. Au ars 200 de metri pătraţi din suprafaţa acoperişului. Deocamdată nu am stabilit cauza izbuncirii incendiului, aceasta fiind în curs de cercetare. Nu am stabilit nici valoarea prejudicului şi nu ştim dacă imobilul era sau nu asigurat", a spus colonelul Stelian Rechiţean, inspector sef al ISU Braşov. Intervenţia pompierilor a durat mai bine de trei ore.

image

Reprezentanţii Ana Hotels au refuzat să comenteze în vreun fel incidentul.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite