Florile livrate acasă, o surpriză la modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un aranjament floral poate costa de la 10 la câteva sute de lei, în funcţie de alegere

Aţi călcat strâmb sau nu aţi făcut un lucru pe placul soţiei sau iubitei? Sau poate că nici nu vă mai amintiţi când a fost ultima dată când i-aţi dăruit flori?
Ei bine, e cazul să o surprindeţi dăruindu-i un buchet livrat direct la uşa ei. Nu trebuie să aşteptaţi o aniversare sau vreun alt moment special pentru a-i face o surpriză. Toate păcatele vor fi şterse ca prin minune şi doamna vă va fi profund recunoscătoare. Nu trebuie decât să daţi un telefon, să comandaţi prin internet sau să treceţi pe la o florărie care asigură curierat.

Bucuria e mai mare prin curier


Serviciile asigurate de florăriile care livrează buchete la domiciliu vă ajută să faceţi economie de timp. În cazul în care sunteţi un om ocupat, este suficient să indicaţi florăriei ziua şi ora la care vreţi ca persoana iubită să fie surprinsă. Reprezentanţii firmelor specializate din Bănie spun că un buchet livrat la domiciliu are un efect garantat.
„În general, comandă îndrăgostiţii pentru diverse ocazii şi aniversări, dar şi persoanele care nu au timp să treacă să ia un buchet de la florărie. Cu livrare, e mai mare surpriza. Noi vedem reacţiile la prima mână şi persoanele care primesc astfel de buchete simt o bucurie care nu se poate descrie în cuvinte”, a spus Simona Mogoş, administratorul Florăriei Iris din Craiova.

Buchete impresionante de ziua şefei


fNu numai iubitele sau soţiile sunt vizate de astfel de surprize. Puteţi să apelaţi la serviciile de curierat ale unei florării dacă vreţi să vă surprindeţi şefa sau mama. Ionuţ Costescu, pe care l-am găsit ieri studiind oferta unei florării din Bănie, ne-a declarat că, împreună cu colegii de departament de la firma unde lucrează, s-au gândit să-i facă şefei o surpriză de ziua ei.
„Mi se pare un gest frumos şi cu siguranţă va fi încântată atunci când se va trezi cu un buchet imens de trandafiri pe birou”, ne-a spus Ionuţ.     

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite