Cea mai mare navă de croazieră din lume a ajuns în Florida

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pachebotul Oasis of the Seas, cel mai mare vas de croazieră din lume, a ajuns vineri în Portul Everglades în Fort Lauderdale din Florida relatează AFP şi AP.


Mai citeşte şi:

Lung de 360 de metri şi având o înălţime de 65 de metri deasupra liniei de plutire, Oasis of the Seas a ajuns la ora locală 08.00, 13.00 GMT, în portul din Fort Lauderdale, 50 de km nord de Miami, survolat de mai multe elicoptere şi acompaniat de ambarcaţiuni care aruncau apă pentru a saluta sosirea vasului.


Livrat la 28 octombrie de şantierele navale finlandeze STX companiei Royal Caribbean, Oasis of the Seas urmează să pornească după 1 decembrie într-o croazieră prin Marea Caraibelor. Însă rămâne un semn de întrebare în ceea ce priveşte rentabilitatea acestui colos cu o capacitate de 6.360 de pasageri într-o perioadă de criză economică.

Preţul unei croaziere pe acest titan al mărilor, a cărui fabricare a costat 1.3 miliarde de dolari, porneşte de la 800 de dolari şi ajunge la 5.800 de dolari, în funcţie de durată şi de clasa aleasă, notează Agerpres.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite