Flamingo Boys, spectacol aniversar "10 for you"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra trupă de striperi evoluează în această seară, de la ora 18.30, la Sala Palatului. Cu ocazia mărţişorului, Flamingo Boys le oferă doamnelor şi domnişoarelor un spectacol

Celebra trupă de striperi evoluează în această seară, de la ora 18.30, la Sala Palatului. Cu ocazia mărţişorului, Flamingo Boys le oferă doamnelor şi domnişoarelor un spectacol aniversar "10 for you", care marchează un deceniu de existenţă a trupei lui Cornel Păsat în showbiz-ul autohton.

Ca în fiecare an, băieţii se prezintă, în faţa fanelor, cu lecţiile făcute: reprezentaţii inedite şi pline de imaginaţie. În 2008, dansatorii vin cu surprize fierbinţi, care vor încinge, din nou, spiritele. Mister, fantezii, dragoste, pasiune şi seducţie sunt câteva dintre ingredientele show-ului pregătit de Flamingo Boys. Reprezentantele sexului frumos vor admira dansurile erotice ale băieţilor, pe un fond muzical original.

Astfel, în acest spectacol, fiecare tablou va avea o piesă originală şi un text special, conceput în funcţie de scenariu. Melodiile vor fi interpretate de Flamingo Boys featuring Connect-R şi Phillipe. Un alt moment important al reprezentaţiei îl constituie cele trei microrecitaluri, ai căror protagonişti sunt Alex, Connect-R şi Phillippe. (Andreea Romaniuc)

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite