Fiul primarului Radu Mazăre, verificat de SRI la solicitarea Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răducu Mazăre
Răducu Mazăre

Răducu Mazăre, fiul primarului Constanţei, Radu Mazăre, este verificat de Serviciul Român de Informaţii. Poliţia Rutieră a trimis la SRI o filmare neclară realizată de camera unui radar, care surprinde autoturismul lui Răducu Mazăre mergând cu viteză mare pe A2 şi care trebuie analizată cu aparatură performantă, pentru a se stabili cine se afla la volan.

Autoturismul Jaguar al fiului primarului Radu Mazăre, Răducu, a fost surprins, pe A2, la 22 august, în dreptul kilometrului 49, pe sensul de mers dinspre Constanţa spre Bucureşti, în timp ce rula cu 194 de kilometri pe oră. Maşina, condusă de Răducu Mazăre, a fost oprită de poliţişti, dar acesta a susţinut că prietenul care se afla cu el în maşină era la volan în momentul în care autoturismul a fost înregistrat de radar. Din cauza faptului că soarele bătea în parbrizul automobilului, pe imagini nu se poate distinge figura persoanei care se afla la volan.

Imagini neclare

Înregistrarea a fost trimisă, mai întâi, Institutului de Criminalistică al Poliţiei Române. Criminaliştii nu au putut nici ei să se pronunţe în legătură cu persoana aflată la volan, drept pentru care reprezentanţii Direcţiei Rutiere au cerut sprijinul SRI, instituţie care deţine aparatură mult superioară celei aflate în dotarea IGPR. Potrivit surselor din poliţie, până în prezent, SRI nu a transmis niciun răspuns.
Cu o lună şi jumătate înaintea incidentului de pe A2, Răducu Mazăre rămăsese fără permis, tot pe autostrada Bucureşti-Constanţa, pentru depăşirea limitei de viteză, însă carnetul de conducere i-a fost restituit, după ce a depus o contestaţie în instanţă. Ca urmare, până la soluţionarea cauzei, Răducu Mazăre are dreptul să conducă. În cazul în care instanţa va respinge contestaţia, fiul primarului Mazăre va pierde dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite