Craiova: Fiul miliardarului, student model

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Fiul miliardarului, student model
Craiova: Fiul miliardarului, student model

Cornel Axinte, tânărul care s-a spânzurat din dragoste, era masterand, iar în vara acestui an a luat licenţa cu nota zece. Profesorii spun că băiatul miliardarului Gheorghe Axinte nu prea avea prieteni şi că era mai tot timpul singur.

Cornel Axinte, tânărul de 22 de ani care s-a spânzurat, sâmbătă, într-una dintre firmele tatălul său, miliardarul Gheorghe Axinte, era cunoscut ca un băiat bun, dar singur. El a susţinut în vară licenţa la Facultatea de Marketing din Piteşti, care aparţine de Universitatea din Craiova. Tot din Bănie a fost şi comisia de examinare, care a fost mulţumită de lucrarea tânărului de 22 de ani. „Cornel Axinte a avut o lucrare foarte documentată, cu proiecţii video. A fost notat cu 10“, a declarat unul dintre profesori, care a vrut să-şi păstreze anonimatul.

Tatăl lui lucra la blocul sinucigaşilor

Cadrele didactice care l-au cunoscut pe fiul miliardarului Axinte spun că acesta era un tânăr introvertit, care nu prea avea prieteni.

„Ne-am văzut de câteva ori pe hol şi mereu mi-a dat «Bună ziua». Era reticent, uşor introvertit în relaţia cu ceilalţi, dar politicos.Observasem că avea o alură destul de modernă“, a spus alt profesor.

Cornel nu a fost la niciun curs organizat în cele două săptămâni de la începutul masterului la Marketing şi Comunicare în Afaceri de la Universitatea din Craiova. „Văzând că nu a venit la nicio oră, am încercat să îl contactez pe telefonul lui personal, ca să îi spun să aducă copiile actelor. Nu mi-a răspuns niciodată“, a afirmat un alt cadru didactic.

Cornel Axinte fusese numit recent director la firma care se ocupa de renovarea imobilului cunoscut drept „Turnul Sinucigaşilor“ din Craiova. Clădirea de 12 etaje a fost locul preferat al oamenilor care ameninţau că se sinucid şi urmează să fie transformată în parc tehnologic IT.

Înmormântare cu 22 de preoţi

Cornel Axinte a fost înmormântat ieri, în cimitirul de la biserica din oraşul natal Topoloveni, fiind condus pe ultimul drum de peste 1.000 de persoane. Prieteni sau simpli cunoscuţi i-au însoţit pe Gheorghe Axinte, soţia şi pe fiica acestuia la ceremonie. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de 22 de preoţi. Fata despre  care se crede că ar fi cauzat sinuciderea lui Cornel nu a fost prezentă la ceremonie. (Denisa Grigore)

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite