Argeş: Fiul unui cunoscut om de afaceri s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Argeş: Fiul unui cunoscut om de afaceri s-a sinucis
Argeş: Fiul unui cunoscut om de afaceri s-a sinucis

Fiul unui cunoscut om de afaceri piteştean a fost găsit, sâmbătă, spânzurat în sediului uneia dintre firmele deţinute de tatăl său, din primele cercetări efectuate de poliţişti rezultând că este vorba de o sinucidere.

Cornel Axinte, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit spânzurat cu un fular de balustrada scării din holul sediului firmei de prietenul surorii sale, care a sunat la 112.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, inspectorul Robert Radu, pe cadavru nu au fost observate urme de violenţă, cu excepţia şanţului specific de spânzurare, varianta luată în calcul de anchetatori fiind sinuciderea.

Poliţiştii nu au găsit niciun bilet în care sinucigaşul să-şi motiveze gestul, însă urmează să îi verifice căsuţa de mail şi mesajele din telefonul mobil, în căutarea unor indicii care să explice motivele care l-au condus pe tânăr la gestul extrem.

Cornel Axinte este fiul omului de afaceri Gheorghe Axinte, care are o avere estimată la câteva zeci de milioane de euro, notează Agerpres.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite