Piteşti: Fiul unui miliardar din Top 500 s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul unuia dintre miliardarii din Top 500 realizat de Forbes și-a pus capăt zilelor, ieri după-amiază. Toate indiicile arată că băiatul în vârstă de 22 de ani s-a sinucis din dragoste. Citiţi şi: Miliardarul din Top 500: "Aş merge sus la fiul meu să aflu de ce s-a sinucis" Miliardarul din Top 500 îşi înmormântează fiul mâine

Cornel Axinte, fiul cunoscutului om de afaceri piteștean Gheorghe Axinte, nominalizat pe locul 310 în Top 500 cu o avere estimată la 17-18 milioane de euro, a fost găsit spânzurat. Tragica descoperire a făcut-o cel care trebuia să-i fie cumnat, iubitul sorei lui.

Băiatul, în vârstă de 22 de ani, absolvent al facultății de Marketing, locuia într-un apartament construit deasupra sediului firmei tatălui său, Argecom, din Târgul din Vale.

Ieri, în jurul orei 16.30, iubitul sorei lui Cornel Axinte l-a găsit spânzurat cu un fular de balustrada de la scările din interiorul locuinței. Șocat, tânărul a început să-și strige durerea, după care a sunat la 112.

Mama tânărului a leşinat

În speranța că-l va putea salva, l-a dat jos din ștreang și l-a masat în jurul inimii. Nici medicul de la ambulanță sosit la fața locului nu i-a mai putut reda pulsul. Inima lui Cornel Axinte încetase să mai bată.

Curtea  din interiorul societății a devenit neîncăpătoare în câteva zeci de minute de la producerea tragediei. Mama, verișorii, prietenii, apropiații, cu toții plângeau. Scene greu de descris în cuvinte. Femeia care i-a dat viață nu a mai putut suporta durerea și e leșinat. Un echipaj de la ambulanță i-a acordat îngrijiri medicale.

Polițiștii au înconjurat zona și nu au lăsat pe nimeni să mai urce în apartament în ideea să nu șteargă nicio urmă.  Nu au exclus varianta unei crime. Și asta pentru că ducea o viață luxoasă, lipsită de griji.

Nu a lăsat niciun bilet

Aparent nu avea niciun motiv care să-l determine să-și dorescă cu atâta tărie să încheie socotelile cu viața. Dar totuși îi lipsea ceva-fata pe care o iubea! Zbuciumul lăuntric, lipsa afecțiunii ei, gândul că nu va mai putea fi vreodată iubita lui, toate aceste trăiri îl frământau de câteva săptămâni, susțin apropiații lui.

Apartamentul în care locuia Cornel Axinte a fost atent investigat de criminaliști. După circa trei ore de anchetă, oamenii legii au dat verdictul-sinucidere. Băiatul bogătașului nu a lăsat niciun bilet prin care să-și motiveze gestul extrem.

“Tânărul a fost găsit spânzurat cu un fular de balustrada scării interioare. Nu a fost găsită nicio urmă sau vreun indiciu care să ne conducă la ideea că nu este sinucidere. Urmează să facem verificări să vedem ce mesaje a primit sau a emis de pe telefonul mobil “ a spus subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș.

Părerile sunt împărțite vizavi de sfârșitul subit al lui Cornel Axinte. Cel mai bun prieten al lui, Mihai Cârstea a spus “De câteva zile nu mai răspundea la telefon. Era  o fire sensibilă și punea totul la suflet.  A iubit mult o fată… Nu știu ce să cred”.

Tatăl a aflat vestea prin telefon

Tatăl lui Mihai, Constantin Cârstea, a spus că era ca un tată pentru Cornel. „Corneluș era cuminte ca o fată. Țineam la el ca la copilul meu. Se confesa la mine ca unui părinte. El a suferit mult după fosta lui iubită. Deși se despărțiseră de un an și ceva, el nu-și făcuse altă prietenă. Se auzea că este însărcinată și urmează să se căsătorească. El cred caă nu a putut îndura gândul ăsta și de aceea s-a sinucis”.

Omul de afaceri Gheorghe Axinte a aflat cumplita veste prin telefon. El se afla împreună cu fiica cea mică în Anglia, la una dintre proprietățile sale. În această seară, cei doi vor ateriza pe aeroport cu primul avion, potrivit unor apropiaţi.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel a fost transportat la morga spitalului Județean din Pitești în vederea necropsiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite