Fitness şi jogging lângă cârciuma OZN

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul UFO din Satu Mare, alături de alte cinci terenuri de joacă pentru copii au fost recepţionate, ieri, de edilii sătmăreni. Valoarea totală a investiţiilor ajunge la suma de două milioane

Parcul UFO din Satu Mare, alături de alte cinci terenuri de joacă pentru copii au fost recepţionate, ieri, de edilii sătmăreni. Valoarea totală a investiţiilor ajunge la suma de două milioane de lei.

Chiar dacă parcul UFO (varianta englezească pentru OZN - n.r.) - denumit aşa după o veche crâşmă care avea forma unei farfurii zburătoare şi care a ars - din cartierul Micro 17 - funcţionează de câteva luni, abia ieri a avut loc recepţia finală.
două milioane de lei

Devenind una dintre cele mai atractive şi bine amenajate zone pentru tinerii amatori de sport, terenul s-a transformat într-un parc sportiv, care cuprinde aparate de fitness, piste de jogging şi teren de minifotbal. „Ne-am gândit să amenajăm acest parc şi cu o pistă de skate-board, pentru care firma «Noa Invest» a prezentat un plan de amenajare, valoarea acestei investiţii ridicându-se la 600.000 de lei”, a spus primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes.

Tot ieri, în cadrul programului naţional de îmbunăţăţire a calităţii mediului, s-au recepţionat cinci amplasamente de joacă în Satu Mare. Au fost montate peste 250 de aparate noi de joacă şi s-au plantat peste 1.500 de arbori. Valoarea lucrărilor se ridica la două milioane de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite