Firma de pază, jefuită ca la carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi bărbaţi mascaţi care au jefuit, joi dimineaţa, o firmă de protecţie şi pază din Sfântu-Gheorghe aproape că nu au lăsat nicio urmă la locul atacului.

 Cei doi purtau mănuşi, astfel că la sediul firmei s-au găsit doar amprente ale angajaţilor societăţii Ares Security. Singurele amprente care s-au putut lua au fost după urmele paşilor de pe trotuarul noroios din faţa clădirii. „Se compară urmele, vom vedea dacă rămâne ceva străin. În interior este parchet sintetic pe jos, care reţine urme, dar pe acolo au umblat mulţi şi să vedem ce vom găsi”, a spus Ion Ciucu, procurorul de caz.

Anchetatorii aşteaptă acum să ia probe şi din autoturismul cu care cei doi tâlhari au fugit de la locul faptei. „Nu ştiu dacă au fost profesionişti, dar le-a reuşit destul de bine”, a mai precizat Ciucu.

Cercetările vizează jaful în sine dar şi firma de pază jefuită. Activitatea SC Ares Security ridică serioase semne de întrebare, iar o echipa separată de politişti verifică în ce măsură au fost respectate procedurile privind transportul celor 250.000 de lei pe care societatea trebuia să-l facă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite