Firea despre scandalul cu Boureanu: "Mi-am asumat riscul de a-mi afecta pentru câteva zile imaginea. Trebuia să-i dau o lecţie unui personaj"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriela Vranceanu Firea a fost invitată marţi seară la emisiunea "Sinteza zilei" pentru a lămuri scandalul avut cu deputatul Cristian Boureanu, în direct, luni seara, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Firea i-a spus lui Mihai Gîdea că îi pare rau că s-a "necajit asa de tare". "Toţi telespectatorii şi colegii mei de presă, care au spus că am folosit şi eu totuşi un limbaj uşor coroziv, au putut observa cât de mult am încercat, înainte de acele mici expresii poate nu tocmai foarte elegante din partea mea, să aduc discuţia la un nivel de decenţa", a adăugat moderatoarea.

"Am simţit că i-am răzbunat pe toţi acei oameni care au fost jigniţi de Boureanu"

"Mi-a luat minute în sir să-l determin pe domnul Boureanu, să-i captez atenţia să-i adresez o întrebare în legătură cu firmele sale care fac afaceri cu statul, în paralelism cu declaraţia doamnei Udrea că politicienii PDL să aleagă ori politica ori afaceri. Aflu acum că Tăriceanu este amantul meu. Domnul Tăriceanu este căsătorit, eu am fost până în ianuarie anul acesta. Telespectatorii mă ştiu că sunt o persoană care foloseşte un limbaj elevat, chiar dacă aseară am fost puţin mai furioasă din cauza domniei sale. Omeneşte mă puteţi înţelege", a continuat Gabriela Vrânceanu Firea.

"Mi-am asumat chiar şi riscul de a-mi afecta pentru câteva zile imaginea, pentru că trebuia să-i dau o lecţie unui personaj. Păcat că PDL nu s-a delimitat astăzi de el", a încheiat Firea.

Vezi aici scandalul dintre Gabriela Vranceanu Firea şi Cristian Boureanu:

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite