Garda Financiară a atras la bugetul de stat 259,3 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Garda Financiară a atras la bugetul de stat 259,3 milioane de lei
Garda Financiară a atras la bugetul de stat 259,3 milioane de lei

Garda Financiara a desfasurat 125.884 de controale în primele opt luni ale acestui an, în urma carora a atras la bugetul de stat sume suplimentare de 259,3 milioane lei si a confiscat bunuri de 95,38 milioane lei, a anuntat, marti, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Din sumele atrase, au fost încasate 101,5 milioane lei, se mai arata în comunicat.

De asemenea, în perioada 1 ianuarie - 31 august, Garda Financiara a înaintat organelor de urmarire penala 3.378 de dosare, pentru un prejudiciu de peste 1,6 miliarde lei.

"Actiunile de control desfasurate de comisarii Garzii Financiare au vizat respectarea disciplinei financiar-fiscale, a normelor de comert, precum si realitatea si legalitatea operatiunilor comerciale", a mai anuntat ANAF.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala este o institutie publica cu personalitate juridica din subordinea Ministerului Finantelor Publice, în cadrul careia functioneaza Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), directiile generale ale finantelor publice (DGFP) judetene, Directia Generala a Finantelor Publice a municipiului Bucuresti si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite