Filme de calitate la Dorohoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolele vor rula la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar un bilet va costa 5 lei pentru copii şi 8 lei pentru adulţi.

„Iluzionistul“, producţie premiată de Academia Americană de Film şi deja celebrul „Supravieţuitorul“, în regia lui Sergiu Nicolaescu, vor deschide Caravana Filmelor.

Evenimentul, organizat de Festivalul Internaţional de Film Transilvania, se va desfăşura de mâine până duminică, va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor, din Dorohoi. Primul lung metraj prezentat dorohoienilor va fi „Iluzionistul“, care va rula începând cu ora 18.30.

Preţul unui bilet va fi de 5 lei pentru copii şi de 8 lei pentru adulţi. „Când avem spectacole de teatru preţul este, de obicei, de 5 lei biletul. Nu ştiu dacă vor scoate oamenii din buzunar 8 lei”, a mai spus Valuţa Murariu.

Zece filme în două zile

Evenimentul, organizat în premieră la Dorohoi, pare a fi unul mult aşteptat. „Evenimentul este foarte important, mai ales pentru dorohoieni. Practic, în această zonă oamenii nu mai au cinematograf de câţiva ani. Cu o mediatizare bună cred că ar ieşi un lucru frumos”, a precizat Traian Apetrei.

Organizatorii evenimentului promit pentru acest weekend alte 10 filme de mare notorietate. Caravana Filmelor, o acţiune desfăşurată la nivel naţional, va străbate încă 14 oraşe din ţară.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite