Craiova: Suspecţi în jaful de la Filantropia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru indivizi cagulaţi au furat casetele cu aproximativ 300.000 de lei

Atacatorii au furat casetele cu aproximativ 300 de mii de lei. Jaful s-a petrecut în jurul orei 19. În timp ce patrula prin zonă, paznicul spitalului a descoperit, la doar câteva minute după furt, că lacătul de la bancomatul situat la parterul secţiei de Oncologie a fost spart.
„Am fost anunţaţi prin 112 de agentul de pază al spitalului. Acesta a sesizat că nu mai era lacătul la grilajul ce asigura uşa camerei în care era amplasat bancomatul. Persoanele care au pătruns în respectiva cameră au forţat partea din spate a ATM-ului, au scos casetele cu bancnote şi au fugit cu banii în doar cinci minute“, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Dolj, Adrian Căpraru.

Hoţii au purtat cagule


Anchetatorii au vizionat deja imaginile stocate în centrala băncii. Potrivit sursei citate, ar fi vorba de patru persoane care apar la un moment dat în faţa bancomatului. Se pare însă că acestea ar fi purtat cagule, lucru ce îngreunează identificarea lor.
„Imaginile sunt stocate în centrala băncii şi cât mai curând vom intra în posesia lor. Avem informaţii că bancomatul a fost alimentat miercuri cu trei miliarde lei vechi (n.r. - 300.000 de lei)“, a precizat Adrian Căpraru azi-dimineaţă. Poliţia încearcă să-i găsească pe făptaşi cu ajutorul imaginilor video şi al comercianţilor din zonă.
Azi-dimineaţă, mai mulţi martori oculari au fost audiaţi cu privire la furtul celor trei miliarde de lei vechi. Bancomatul de lângă Spitalul Filantropia a mai fost prădat în urmă cu trei ani. Nu se ştie încă cine a fost autorul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite