Fetiţe ucise de neglijenţa părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de trei ani a murit, ieri, fiind strivită de un panou publicitar în sediul Băncii Transilvania de pe Bulevardul Dacia din municipiul Cluj-Napoca.

Laura Costea se afla împreună cu mama şi sora ei în sediul băncii, unde femeia venise să ridice o sumă de bani trimisă de soţul ei, aflat în străinătate.

Nimeni nu a văzut cum a ajuns fetiţa sub panoul înalt de circa 1,80 metri, realizat din plexiglas şi susţinut de ţevi din inox cu diametrul de circa15 centimetri. „În înregistrările camerelor video se vede că fetiţa s-a agăţat de panou pentru a lua pliante. Panoul s-a prăbuşit peste ea şi a strivit-o”, a spus Lucia Pojoca, director executiv al băncii.

Echipa medicală a găsit-o în stop cardiorespirator. „Panoul i-a provocat un traumatism cranio-cerebral masiv. Am încercat s-o stabilizăm şi am dus-o la Urgenţe”, a declarat Gheorghe Chiş, medicul de pe ambulanţă.

În drum spre spital, minora a fost resuscitată de şase ori, dar nu a supravieţuit.Autopsia se va face luni. Poliţia, Parchetul şi Inspecţia în Construcţii au început cercetările în acest caz.

A căzut de la geam

În municipiul Buzău, o fetiţă în vârstă de doi ani şi patru luni a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a căzut de la etajul cinci al blocului în care locuia.

Părinţii fetiţei le-au spus poliţiştilor că minora era aşezată într-un scăunel pentru copii, amplasat lângă fereastra de la bucătărie.  La un moment dat, ei au constatat că fata nu mai este în scaun şi au văzut-o căzută în parcarea de lângă bloc. Fetiţa a fost transferată la Spitalul Bagdasar din Bucureşti, unde a murit în scurt timp.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite