Fetiţe crescute în condiţii inumane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei fetiţe, cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani, care erau crescute în condiţii greu de imaginat, au fost luate de Protecţia Copilului de la domiciliu şi duse la un centru unde vor fi

Trei fetiţe, cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani, care erau crescute în condiţii greu de imaginat, au fost luate de Protecţia Copilului de la domiciliu şi duse la un centru unde vor fi îngrijite aşa cum trebuie.
Fetiţele locuiau în Bacău, împreună cu părinţii lor, într-o cocioabă din chirpici. Tatăl le bătea aproape zilnic, iar învăţătoarea uneia dintre fete a anunţat poliţia când a văzut-o plină de vânătăi. Vecinii spun că scandalurile erau la ordinea zilei în familie şi că pentru copii este mai bine să fie crescuţi într-o instituţie a statului. Echipa de la Protecţia Copilului şi Poliţie l-a găsit acasă pe tată, însă acesta era beat şi nu reuşea decât să plângă, fără se se împotrivească sau să poată da explicaţii coerente. Toţi cinci locuiau într-o încăpere mică, alături de câţiva câini şi pisici, "locuinţa" fiind un veritabil focar de infecţie. În aceste condiţii, Protecţia Copilului a decis scoaterea fetiţelor din familie şi trimiterea lor la Centrul Lalelelor Betania.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite