Fetiţă răpită de pe stradă de o mamă nebună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Dăscălescu (8 ani) a fost răpită, marţi după-amiază, de o femeie care a confundat-o cu propriul copil. Aurelia Ţăran (28 de ani) este bolnavă de schizofrenie, motiv pentru care autorităţile i-au luat cei doi copii în februarie 2009.

Micuţa plecase singură să îşi viziteze mătuşa, care locuieşte la câteva blocuri distanţă. Fata a fost acostată pe stradă de Aurelia Ţăran. Femeia i-a promis fetiţei nişte bomboane, dacă vine cu ea. Micuţa a refuzat, însă s-a supus după ce a primit două palme la fund. „I-a spus că vrea să recupereze timpul pierdut şi îi spunea în permanenţă prinţesa mea şi regina mea“, a povestit Horaţiu Dăscălescu, tatăl fetei.

Bărbatul a fost cel care a sunat la serviciul de urgenţă 112, după ce a aflat că micuţa nu a ajuns la mătuşa ei. Întreaga poveste i-a fost relatată de doi martori, care au asistat fără să intervină la răpirea fetei.

Copila a fost găsită, după mai puţin de o oră de căutări, în celălalt capăt al Timişoarei, mergând de mână cu Aurelia Ţăran şi plângând. „Ne-a spus că şi-a dorit să ducă fetiţa la ea acasă, pentru că seamănă cu fetiţa ei.

Apoi a povestit că ea are viziuni cu demoni şi sânge şi că primeşte ordine de la diavol“, a spus comisarul-şef Sorin Ban, şeful Secţiei 5, cel care a discutat cu femeia. Aurelia Ţăran a fost internată la Spitalul de Psihiatrie din Jebel.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite