Fetiţă abandonată în scara unui bloc din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă în vârstă de aproximativ doi ani şi jumătate a fost găsită abandonată în scara unui bloc din Bacău. Potrivit poliţiştilor de la Secţia 1 Bacău, micuţa răspunde la numele

O fetiţă în vârstă de aproximativ doi ani şi jumătate a fost găsită abandonată în scara unui bloc din Bacău. Potrivit poliţiştilor de la Secţia 1 Bacău, micuţa răspunde la numele "Dana", are înălţimea de 80 de centimetri şi greutatea de 15-17 kilograme. "Facem apel la toate persoanele care o cunosc pe fetiţă sau îi cunosc părinţii, numele ori alte date care ne-ar putea ajuta să o identificăm, să se adreseze oricărei unităţi de poliţie sau să apeleze numărul 112 pentru situaţii de urgenţă", a precizat comisarul-şef Doru Ghicu, şeful Secţiei 1 Poliţie Bacău. Fetiţa neidentificată a fost găsită în data de 14 martie 2006, în scara A a blocului 1 de pe strada Chimiei. Fotografia ei a fost distribuită tuturor unităţilor de poliţie din Bacău.
Cele mai probabile variante referitoare la modul în care a ajuns fetiţa să fie găsită singură ar fi că s-a pierdut de părinţi sau a fost abandonată. Poliţiştii băcăuani continuă cercetările şi aşteaptă informaţii utile de la cei care recunosc copilul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite