Feţele crimei: gelozie sau foame de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Feţele crimei: gelozie sau  foame de bani
Feţele crimei: gelozie sau foame de bani

Procurorii încearcă să desluşească misterul groaznicei crime de la Facultatea de Medicină din Timişoara.Carmen Bejan susţine că Trifu Schroth (65 de ani) a fost ucis de Sergiu Florea, din gelozie. În schimb, băiatul are altă variantă : Carmen l-a omorât pe rrom pentru bani!

Păcălită la bani de Trifu Schroth pentru o partidă de sex sub ochii  băiatului pe care îl iubea, studenta de 20 de ani, Carmen Bejan, ar fi comis crima de la Medicină. Aceasta e varianta susţinută de iubitul ei, Sergiu Florea. 

UPDATE, astăzi:

Timişoara: Studenţii acuzaţi de crima de la Medicină sunt puşi să se confrunte în faţa procurorilor

Rectorul vinovat moral pentru crima de la Medicină a căzut în misticism

Citiţi şi:


El a fost gelos, nervos şi “aproape inexpli­cabil” a năvălit cu cuţitul peste bogătaşul tocmit pe 500 de euro pentru partida de amor cu juna din anul al -II-lea de la Facultatea de Medicină, a susţinut fata. 

Sergiu: Banii au dus la crimă

Acestea sunt şi variantele reţinute de judecătorii Curţii de Apel Timişoara în motivarea finalizată ieri şi prin care au decis ca studenţii să rămână după gratii. Aceste două variante ale crimei trebuie lămurite de procurori, care au numit, neoficial, dosarul “Romeo şi Julieta”.

Sergiu susţine că a fost de acord ca fata să întreţină relaţii sexuale cu Trifu Schroth contra sumei de 500 de euro. Împreună au stabilit ca studentul să rămână în cameră, ascuns după un raft şi  după o perdea.

Când fata şi Triffu Schroth au intrat în cameră, ea i-ar fi cerut să-i arate banii. Bogătaşul, care îşi făcea cadou de ziua lui o partidă de amor, ar fi refuzat-o şi i-ar fi spus că o va plăti după actul sexual. Apoi ar fi luat-o cu forţa şi ar fi trântit-o în pat.

În acel moment, Carmen i-a dat cu spray paralizant în ochi şi şi-a chemat iubitul în ajutor. Sergiu susţine că a ieşit de după perdea, Schroth s-a ridicat şi a încercat să îl lovească, iar el a ripostat. Potrivit băiatului, victima a căzut la pământ, iar, între timp, Carmen ar fi luat cuţitul cu care l-a atacat pe bătrân, aplicându-i trei-patru lovituri în dreptul inimii.

„Potrivit inculpatului Sergiu Florea, Carmen Bejan a încercat să nu producă urme, motiv pentru care a introdus un căluş în gura victimei, iar, în momentul în care a lovit cu cuţitul, a apăsat rana cu mâna pentru ca sângele să nu ţâşnească şi să lase urme”, arată unul dintre documentele de la dosar.

Carmen: Gelozia a dus la crimă

Carmen Bejan susţine, în apărarea sa, că l-ar fi rugat pe băiat să stea afară, pe holul căminului, până se consuma partida de sex plătită.

Fata a precizat că era dezbrăcată în cameră cu Schroth şi se pregăteau să întreţină relaţii sexuale orale, moment în care Sergiu a intrat în cameră şi s-a năpustit cu pumnii şi picioarele asupra victimei. Sergiu ar fi luat apoi cuţitul şi l-a lovit de mai multe ori în inimă. Sub ameninţarea cuţitului, i-a cerut să îl ajute să scape de cadavru.
 
Părerea specialistului

„Trăieşte tot timpul în două lumi: una în care se doreşte nonviolent, iubit de toată lumea şi alta în care vrea să fie puternic, temut, invidiat, violent, egocentric”, aşa l-a caracterizat psihiatrul Florin Tudose pe Sergiu.

Specialistul a concluzionat: „Chiar dacă nu a comis efectiv omorul, ci a îndemnat-o pe iubita lui să folosească cuţitul pentru a-l ucide pe Trifu Schroth, el este cel care a iniţiat atacul în care a dorit să-şi distrugă rivalul”. Carmen este etichetată o persoană care vrea să fie în acelaşi timp eminentă şi frivolă.

Crima din căminul studenţesc

image

La 31 iulie, Sergiu Florea şi Carmen Bejan, studenţi în anul al II-lea la Facultatea de Medicină din Timişoara, l-au ucis pe Trifu Schroth cu 50 de lovituri de pumni, picioare şi cuţit, într-una dintre camerele căminului studenţesc. Trifu Schroth venise în cămin pentru o partidă de sex cu studenta Carmen Bejan, în schimbul a 500 de euro.

Ţiganul a ajuns să  fie ucis şi tranşat. Studenţii au luat apoi cadavrul şi l-au pus într-un geamantan şi în pungi de plastic pentru gunoi, cu gândul de a-i da foc. Trupul neînsufleţit a fost găsit în maşina victimei. În prezent, Sergiu Florea este acuzat de omor, iar Carmen Bejan, de complicitate la omor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite